Zonnepanelen

Profiteer van elke zonnestraal

Wilt u besparen op uw dure energierekening? Denk dan eens aan een duurzame oplossing zoals zonnepanelen. U bespaart niet alleen geld, maar u draagt direct bij aan de verbetering van het milieu. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie.

Persoonlijk advies

Dankzij onze ervaringen op het gebied van zonnepanelen en systemen kunnen wij u adviseren welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie. Onze adviseurs voorzien particulieren, ondernemers en VvE's geheel vrijblijvend en kostenloos van uitgebreid en deskundig advies. Dit kan HIER via een online offerte aanvraag, telefonisch contact of een kosteloze en vrijblijvende persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

Financieel

De investering in een zonne-energie systeem is een duurzame investering voor de lange termijn. Na plaatsing van het systeem wordt er direct bespaard op de energierekening. Zonnepanelen geven een veel hoger rendement dan bijvoorbeeld het rendement van uw spaarrekening bij de bank. Doorgaans heeft u de aanschaf van de zonnepanelen tussen de 5 á 8 jaar terugverdiend. Dit hangt af van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer.

Installatie

Een goede installatie zorgt voor een goede werking en een maximale levensduur van uw zonnepanelen. Het is daarom dan ook van groot belang dat de zonnepanelen professioneel en nauwkeurig worden gemonteerd. Zonne-energie systemen van AWE-TECH Elektrotechniek worden geïnstalleerd door eigen ervaren en deskundige monteurs. Onze monteurs zullen in samenspraak met u het systeem plaatsen en in bedrijfstellen. Onze Monteurs plaatsen de panelen op het dak, plaatsen de omvormer op een met u besproken plak en sluiten de installatie aan op de meterkast. Deze werkzaamheden staan ook beschreven in de ontvangen offerte. Hoe werkt het met mijn energieleverancier? Wij melden u aan bij energieleveren.nl. De netbeheerder kijkt of uw meter geschikt is voor het terugleveren van energie. Als uw meter niet geschikt is, plaatst de beheerder een nieuwe meter. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.