Inbraakbeveiliging

Elektronische beveiligingssystemen kunnen op twee manieren worden uitgevoerd: bekabeld en draadloos.

De keuze voor het gebruik van bedrade of draadloze systemen hangt af van de gekozen risicoklasse. Doormiddel van het VRKI (Verbeterde Risicoklasse Indeling) wordt de risicoklasse bepaald. Aan de hand van de gekozen risicoklasse stellen wij vast welke preventieve maatregelen u moet treffen.

Bedrade systemen

Bij een nieuwbouw project verdienen de bekabelde systemen de voorkeur omdat er bij deze systemen geen batterijen hoeven worden te vervangen en u niet afhankelijk bent van signaalsterkte-beperkingen. Bij bestaande projecten zal het gebruik van draadloze systemen de voorkeur genieten.

Draadloze systemen

Draadloze oplossingen verdienen de voorkeur bij bestaande woningen/kantoren. De systemen welke AWE-TECH elektrotechniek BV plaatst zijn zogenaamde Hybride systemen. Er kan hiermee dus voor een combinatie gemaakt worden van bedrade en draadloze componenten. De door ons toegepaste systemen van Alphatronics en Aritech hebben ten alle tijden een bedraad bedienpaneel.

Bediening via een App

Uiteraard is het met beide systemen mogelijk om doormiddel van een app op uw telefoon/tablet uw alarmsysteem te bedienen of te beheren.